Skip to content

Huur nu uw
Hydraulische Torque tensioning

Torque & Repair Services NV

Huur jouw volgende Hydraulische Torque tensioner bij T.R.S.

Torque & Repair Services is dé specialist in verhuur van hydraulische tensioners, torque tensioning en andere oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Onze experts voorzien u graag van het nodige advies en helpen u aan de juiste hydraulische tensioner.

Voor alle omgevingen en installaties

Hydraulische tensioners zijn de ideale tool om boutverbindingen in iedere omgeving, installatie of werkplaats met de juiste vrijheid van torsie en wrijving te bevestigen. Met een hydraulische tensioner bent u zeker dat de bouten op cruciale plaatsen als flensverbindingen, compressordeksels, warmtewisselaars en turbines gecontroleerd vastzitten.

Ruim assortiment

De tensioners van Torque & Repair Services zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo bieden we voor iedere tensioning-toepassing de correcte oplossing die voldoet aan uw vereisten en noden. Indien u advies wenst of vragen hebt, staan onze experts te uwer beschikking. Vraag nu advies aan of bel ons!

Torque Repair Services - producten - verhuur - Hydraulische Tensioners - spring bolt tensioners

Hydraulische Tensioners

Torque Repair Services - producten - verhuur - Hydraulische Tensioners

Hydraulische Tensioners

Torque Repair Services - producten - verhuur - Hydraulische Tensioners - smart sockets

Smart sockets

Torque Repair Services - producten - verhuur - Hydraulische Tensioners - smart socket

Smart socket

En veel meer…

Torque Repair Services NV - logo

Waarom kiezen voor Torque & Repair Services?

Snelle levering 24/24 - 7/7

Torque & Repair Services staat steeds garant voor een snelle en correcte verhuur. Daarom voorzien we leveringen doorheen de hele Benelux zeven dagen op zeven de klok rond.

Ruim aanbod om te huren

We zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners.

VCA & ISO gecertificeerd

Ons bedrijf beschikt over de juiste VCA- en ISO-certificaties. Bovendien hebben al onze gemotiveerde en ervaren techniekers en experten de vereiste opleidingen afgerond.

Strategisch gelegen

We zijn strategisch gelegen naast de E17 ter hoogte van Beveren – Melsele. Met een snelle verbinding naar zowel Gent, Zeebrugge als Antwerpen kunnen we snel en accuraat inspelen op de noden van onze klanten.

Gratis offerte of vrijblijvend advies

Wenst u een vrijblijvende offerte voor de huur van hydraulische torque tensioners? Of heeft u nog vragen?
Vul hieronder uw gegevens in en een van onze experten contacteert u zo snel mogelijk terug!

Torque Repair Services - logo