Skip to content

Huur nu uw onderhoud
Tools voor warmtewisselaars

Torque & Repair Services NV

Huur jouw volgende onderhoud tools voor warmtewisselaars bij T.R.S.

Torque & Repair Services is dé specialist in verhuur van tools voor warmtewisselaars. Onze experts voorzien u graag van het nodige advies en helpen u zo aan de juiste tools voor warmtewisselaars.

Voor alle omgevingen en installaties

De Tools voor warmte wisselaars van Torque & Repair Services kan u huren voor het onderhouden van uw warmte wisselaar. Dankzij onze opgedane ervaring van meer dan 12 jaar kan u bij ons steeds terecht voor professioneel advies om jouw warmte wisselaar zelf te onderhouden.

Ruim assortiment

De tools voor warmtewisselaars van Torque & Repair Services zijn speciaal ontwikkeld om warmtewisselaars te beschermen tegen een foutieve herstelling of onderhoud. Ook maximaliseren onze tools de prestaties van warmtewisselaars.

Omdat ons huuraanbod zo uitgebreid is, doet u best een beroep op onze experten om te bepalen welke tool het meest geschikt is voor uw warmtewisselaar. U kan vrijblijvend beroep doen op hun advies.

Torque Repair Services - producten - verhuur - Tools voor Warmtewisselaars

Tools voor Warmtewisselaars

Torque Repair Services - producten - verhuur - Tools voor Warmtewisselaars gereedschap

Tools voor Warmtewisselaars

Torque Repair Services - producten - verhuur - Tools voor Warmtewisselaars hydraulisch

Tools voor Warmtewisselaars

Torque Repair Services - producten - verhuur - Tools voor Warmtewisselaars tool

Tools voor Warmtewisselaars

En veel meer…

Torque Repair Services NV - logo

Waarom kiezen voor Torque & Repair Services?

Snelle levering 24/24 - 7/7

Torque & Repair Services staat steeds garant voor een snelle en correcte verhuur. Daarom voorzien we leveringen doorheen de hele Benelux zeven dagen op zeven de klok rond.

Ruim aanbod om te huren

We zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners.

VCA & ISO gecertificeerd

Ons bedrijf beschikt over de juiste VCA- en ISO-certificaties. Bovendien hebben al onze gemotiveerde en ervaren techniekers en experten de vereiste opleidingen afgerond.

Strategisch gelegen

We zijn strategisch gelegen naast de E17 ter hoogte van Beveren – Melsele. Met een snelle verbinding naar zowel Gent, Zeebrugge als Antwerpen kunnen we snel en accuraat inspelen op de noden van onze klanten.

Gratis offerte of vrijblijvend advies

Wenst u een vrijblijvende offerte voor de huur van onze tools voor het onderhouden van warmtewisselaars? Of heeft u nog vragen?
Vul hieronder uw gegevens in en een van onze experten contacteert u zo snel mogelijk terug!

Torque Repair Services - logo