Skip to content

Huur nu jouw Accessoires
voor het aanhalen van boutverbindingen

Torque & Repair Services NV

Huur jouw volgende accessiores voor boutverbindingen bij T.R.S.

Torque & Repair Services is dé specialist in verhuur van accessoires voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Onze experts voorzien u graag van het nodige advies en helpen u aan de juiste accessoire.

Ruim assortiment

Bij Torque & Repair Services kan u alles huren wat u nodig heeft voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners. Ook is het mogelijk om alle nodige tools voor de montage en demontage van flenzen te huren.

Omdat ons huuraanbod zo breed is, zijn de technische experts van Torque & Repair Services steeds beschikbaar om samen met u de tools uit te kiezen die nauw aansluiten bij alle specifieke eisen van uw project. Vraag nu uw gratis en vrijblijvend advies aan.

Torque Repair Services - producten - verhuur - Accessoires

Accessoires

Torque Repair Services - producten - verhuur - Accessoires aanslag

Accessoires

Torque Repair Services - producten - verhuur - Accessoires RAD

Accessoires

Torque Repair Services - producten - verhuur - Accessoires tools

Accessoires

En veel meer…

Torque Repair Services NV - logo

Waarom kiezen voor Torque & Repair Services?

Snelle levering 24/24 - 7/7

Torque & Repair Services staat steeds garant voor een snelle en correcte verhuur. Daarom voorzien we leveringen doorheen de hele Benelux zeven dagen op zeven de klok rond.

Ruim aanbod om te huren

We zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners.

VCA & ISO gecertificeerd

Ons bedrijf beschikt over de juiste VCA- en ISO-certificaties. Bovendien hebben al onze gemotiveerde en ervaren techniekers en experten de vereiste opleidingen afgerond.

Strategisch gelegen

We zijn strategisch gelegen naast de E17 ter hoogte van Beveren – Melsele. Met een snelle verbinding naar zowel Gent, Zeebrugge als Antwerpen kunnen we snel en accuraat inspelen op de noden van onze klanten.

Gratis offerte of vrijblijvend advies

Wenst u een vrijblijvende offerte voor de huur van accessoires voor het aanhalen van boutverbindingen? Of heeft u nog vragen?
Vul hieronder uw gegevens in en een van onze experten contacteert u zo snel mogelijk terug!

Torque Repair Services - logo