Huur nu uw pneumatische moeraanzetter


Torque & Repair Services is dé specialist in verhuur van pneumatische momentsleutels en moeraanzetters en andere oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen.
 
 

Aan- en losdraaien van boutverbindingen

De pneumatische moeraanzetters van Torque & Repair Services kan u huren voor het aan- en losdraaien van boutverbindingen met een specifiek aanhaalmoment. Het voordeel van onze pneumatische moeraanzetters is dat u ze kan gebruiken in omgevingen met een reëel explosiegevaar, waar elektrisch gereedschap mogelijk te risicovol is.

Ruim assortiment

Er zijn vele variaties boutverbindingen. Daarom bestaat ons huuraanbod uit verschillende types van pneumatische moeraanzetters, die bedoeld zijn voor een bepaalde gespecialiseerde toepassing.
Onze experts staan u om die reden graag bij met advies over welke pneumatische moeraanzetter geschikt is voor uw situatie. Vraag nu uw vrijblijvend advies aan!

Pneumatische momentsleutels
Slagmoersleutel
Pneumatische momentsleutel huur
CP7782 6 Slagmoersleutel


WAAROM TORQUE & REPAIR SERVICES?

Snelle levering 24/24, 7/7

Torque & Repair Services staat steeds garant voor een snelle en correcte verhuur. Daarom voorzien we leveringen doorheen de hele Benelux zeven dagen op zeven de klok rond.

Ruim huuraanbod

We zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners.

VCA en ISO gecertificeerd

Ons bedrijf beschikt over de juiste VCA- en ISO-certificaties. Bovendien hebben al onze gemotiveerde en ervaren techniekers en experten de vereiste opleidingen afgerond.

Strategisch gelegen

We zijn strategisch gelegen naast de E17 ter hoogte van Beveren – Melsele. Met een snelle verbinding naar zowel Gent, Zeebrugge als Antwerpen kunnen we snel en accuraat inspelen op de noden van onze klanten.


Gratis offerte of vrijblijvend advies!

Wenst u een vrijblijvende offerte voor de huur van pneumatische moeraanzetters? Of heeft u nog vragen? Vul hieronder uw gegevens in en een van onze experten contacteert u zo snel mogelijk terug!
 
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
In welk product ben je geïnteresseerd?