Diensten


Torque & Repair Services NV, is als contractor zowel ISO als VCA gecertifieerd voor het gecontroleerd vastzetten van bout-moerverbindingen. Dit stelt ons in staat elke opdracht als flensmonteur met bijzondere zorg naar veiligheid en kwaliteit uit te voeren.

Ons personeel heeft buiten hun veiligheids –en interne opleiding torquen, bolting en tensionen genoten van volgende opleidingen:

  • Flensmonteur en lekdichting
  • Werken op hoogte
  • Werken in besloten en EX-zones
  • Rolbrugbediening
  • Rigging
  • Heftruckchauffeur
Flensmonteur

Na afloop van de werken krijgt elke klant een rapportage van de uitgevoerde werken. Deze rapportage kan gebruikt worden als bewijsvoering naar uw verzekering en/of als garantie naar de machineconstructeur.

U kan bij ons terecht voor uitvoering op zowel forfait als regiebasis, daarnaast zijn detacheringen op langere termijn ook mogelijk. Indien u bij bolting een groot aantal bouten dient vast te zetten, waarbij het economisch noodzakelijk is om met eigen personeel te werken, kan u ook bij T.R.S. terecht voor (meewerkende) werfopzichters en materieel om zodanig toch tot een veilige een kwalitatief hoogstaand resultaat te komen.

 


Bolting diensten

Optie 1: Onsite

Torque & Repair Services NV, staat sinds 2008 garant als dé contractor voor het gecontroleerd vastzetten van kritische boutverbindingen. Naast onze certificering ISO en VCA**, hebben wij een sterke ervaring opgebouwd in veeleisende industrieën als de Petrochemie en de olie & gas als flensmonteur. 

Elke dag staan onze hoog opgeleide technici klaar, voorzien van degelijk gekalibreerd materieel. Contacteer ons vrijblijvend voor een gepaste offerte voor uw bolting job of shut-down. Naast de uitvoering kan u bij ons ook terecht voor de berekening van uw applicatie. 

Meer info op +32 (0)3 336 76 36

 


Torquen

Optie 2: Supervising

Voor uitzonderlijk grote jobs waar het noodzakelijk is om met eigen personeel te werken, kan Torque & Repair Service NV supervisors leveren die uw personeel aansturen tijdens de uitvoering. Desgewenst kunnen wij al het benodigde materieel voorzien. Na afloop van de werken maken wij een rapportage van de uitgevoerde werken.

Meer info op +32 (0)3 336 76 36


 

Wenst u graag meer informatie?

Elke opdracht is anders en daarom heeft u misschien ook specifieke vragen. Geen probleem, we beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons