Huur nu hydraulische momentsleutels


Torque & Repair Services is dé specialist in verhuur van hydraulische momentsleutels en andere oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Onze experts voorzien u graag van het nodige advies en helpen u aan de juiste hydraulische momentsleutel.
 
 

Voor alle omgevingen en installaties

Onze kwalitatieve en robuuste hydraulische momentsleutels zijn toepasbaar in alle omgevingen, werkplaatsen en installaties. De hydraulische momentsleutels bieden met precisie de juiste druk en kracht die nodig zijn bij boutverbindingen.

Ruim assortiment

Het verhuuraanbod van hydraulische momentsleutels van Torque & Repair Services is heel uitgebreid. Bij ons vindt u ongetwijfeld de hydraulische momentsleutel die voldoet aan uw vereisten en noden.
Indien u advies wenst of vragen hebt, staan onze experts te uwer beschikking. Vraag nu advies aan of bel ons!

Hydraulische momentsleutels

Hydraulische momentsleutels huur

Hydraulische momentsleutel

Hydraulische momentsleutel verhuurWAAROM TORQUE & REPAIR SERVICES?

Snelle levering 24/24, 7/7

Torque & Repair Services staat steeds garant voor een snelle en correcte verhuur. Daarom voorzien we leveringen doorheen de hele Benelux zeven dagen op zeven de klok rond.

Ruim huuraanbod

We zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners.

VCA en ISO gecertificeerd

Ons bedrijf beschikt over de juiste VCA- en ISO-certificaties. Bovendien hebben al onze gemotiveerde en ervaren techniekers en experten de vereiste opleidingen afgerond.

Strategisch gelegen

We zijn strategisch gelegen naast de E17 ter hoogte van Beveren – Melsele. Met een snelle verbinding naar zowel Gent, Zeebrugge als Antwerpen kunnen we snel en accuraat inspelen op de noden van onze klanten.


Gratis offerte of vrijblijvend advies!

Wenst u een vrijblijvende offerte voor de huur van hydraulische momentsleutels? Of heeft u nog vragen? Vul hieronder uw gegevens in en een van onze experten contacteert u zo snel mogelijk terug!
 
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
In welk product ben je geïnteresseerd?