HUUR NU UW TOOLS VOOR WARMTEWISSELAAR ONDERHOUD


Torque & Repair Services is dé specialist in verhuur van tools voor warmtewisselaars. Onze experts voorzien u graag van het nodige advies en helpen u zo aan de juiste tools voor warmtewisselaars.
 
 

Ruim assortiment

De tools voor warmtewisselaars van Torque & Repair Services zijn speciaal ontwikkeld om warmtewisselaars te beschermen tegen een foutieve herstelling of onderhoud. Ook maximaliseren onze tools de prestaties van warmtewisselaars.

Omdat ons huuraanbod zo uitgebreid is, doet u best een beroep op onze experten om te bepalen welke tool het meest geschikt is voor uw warmtewisselaar. U kan vrijblijvend beroep doen op hun advies.


Warmtewisselaar onderhoud
Double acting ball valve with pipe threads
Hydraulische moerensplijter
Huur tools voor warmtewisselaars


WAAROM TORQUE & REPAIR SERVICES?

Snelle levering 24/24, 7/7

Torque & Repair Services staat steeds garant voor een snelle en correcte verhuur. Daarom voorzien we leveringen doorheen de hele Benelux zeven dagen op zeven de klok rond.

Ruim huuraanbod

We zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners.

VCA en ISO gecertificeerd

Ons bedrijf beschikt over de juiste VCA- en ISO-certificaties. Bovendien hebben al onze gemotiveerde en ervaren techniekers en experten de vereiste opleidingen afgerond.

Strategisch gelegen

We zijn strategisch gelegen naast de E17 ter hoogte van Beveren – Melsele. Met een snelle verbinding naar zowel Gent, Zeebrugge als Antwerpen kunnen we snel en accuraat inspelen op de noden van onze klanten.


Gratis offerte of vrijblijvend advies!

Wenst u een vrijblijvende offerte voor de huur van tools voor warmtewisselaars? Of heeft u nog vragen? Vul hieronder uw gegevens in en een van onze experten contacteert u zo snel mogelijk terug!
 
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
In welk product ben je geïnteresseerd?