Huur nu uw accu moeraanzetters


Torque & Repair Services is dé specialist in verhuur van accu moeraanzetters. Onze experts voorzien u graag van het nodige advies en helpen u zo aan de juiste pneumatische moeraanzetter.
 
 

Ruim assortiment

Met de accu moeraanzetters van Torque & Repair Services kan u zorgvuldig monteren, zodat het bij de constructie voorgeschreven vastzetmoment precies wordt aangehouden. Ons huuraanbod bestaat dan ook uit verschillende types moeraanzetters.

Om die reden is het aanbevolen om met een van onze experten te praten over welke accu moeraanzetter het best past bij uw situatie. Vraag nu gratis en vrijblijvend advies!


Batterijen werkende momentsleutels
RAD momentsleutels


WAAROM TORQUE & REPAIR SERVICES?

Snelle levering 24/24, 7/7

Torque & Repair Services staat steeds garant voor een snelle en correcte verhuur. Daarom voorzien we leveringen doorheen de hele Benelux zeven dagen op zeven de klok rond.

Ruim huuraanbod

We zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners.

VCA en ISO gecertificeerd

Ons bedrijf beschikt over de juiste VCA- en ISO-certificaties. Bovendien hebben al onze gemotiveerde en ervaren techniekers en experten de vereiste opleidingen afgerond.

Strategisch gelegen

We zijn strategisch gelegen naast de E17 ter hoogte van Beveren – Melsele. Met een snelle verbinding naar zowel Gent, Zeebrugge als Antwerpen kunnen we snel en accuraat inspelen op de noden van onze klanten.


Gratis offerte of vrijblijvend advies!

Wenst u een vrijblijvende offerte voor de huur van accu moeraanzetters? Of heeft u nog vragen? Vul hieronder uw gegevens in en een van onze experten contacteert u zo snel mogelijk terug!
 
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
In welk product ben je geïnteresseerd?