Huur nu uw accessoires voor het aanhalen van boutverbindingen


Torque & Repair Services is dé specialist in verhuur van accessoires voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Onze experts voorzien u graag van het nodige advies en helpen u aan de juiste accessoire.
 
 

Van momentsleutels en tensioners tot moeraanzetters

Bij Torque & Repair Services kan u alles huren wat u nodig heeft voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners. Ook is het mogelijk om alle nodige tools voor de montage en demontage van flenzen te huren.

Omdat ons huuraanbod zo breed is, zijn de technische experts van Torque & Repair Services steeds beschikbaar om samen met u de tools uit te kiezen die nauw aansluiten bij alle specifieke eisen van uw project. Vraag nu uw gratis en vrijblijvend advies aan.


Huur boutverbindingen accessoires
Bouten Accessoires
Moeren en bouten
Kit accessoires en bouten


WAAROM TORQUE & REPAIR SERVICES?

Snelle levering 24/24, 7/7

Torque & Repair Services staat steeds garant voor een snelle en correcte verhuur. Daarom voorzien we leveringen doorheen de hele Benelux zeven dagen op zeven de klok rond.

Ruim huuraanbod

We zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Denk maar aan hydraulische momentsleutels, accu moeraanzetters, pneumatische moeraanzetters en bolt tensioners.

VCA en ISO gecertificeerd

Ons bedrijf beschikt over de juiste VCA- en ISO-certificaties. Bovendien hebben al onze gemotiveerde en ervaren techniekers en experten de vereiste opleidingen afgerond.

Strategisch gelegen

We zijn strategisch gelegen naast de E17 ter hoogte van Beveren – Melsele. Met een snelle verbinding naar zowel Gent, Zeebrugge als Antwerpen kunnen we snel en accuraat inspelen op de noden van onze klanten.


Gratis offerte of vrijblijvend advies!

Wenst u een vrijblijvende offerte voor de huur van een accessoire? Of heeft u nog vragen? Vul hieronder uw gegevens in en een van onze experten contacteert u zo snel mogelijk terug!
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
In welk product ben je geïnteresseerd?